Loading...

HTZ potpore razvoju DMK

09.03.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

HTZ je objavio javni poziv za izbor potencijalnih kandidata za razvoj DMK. Rok za podnošenje kandidature je 9. travnja

Na stranicama Hrvatske turističke zajednice objavljen je Javni poziv za izbor potencijalnih kandidata za razvoj DMK te dodjelu potpora za programe razvoja i  uvođenja na tržište složenih turističkih proizvoda za tržište posebnih interesa u 2015. godini.

Predmet Javnog poziva je izbor potencijalnih kandidata za razvoj DMK koji se bave razvojem složenih destinacijskih proizvoda u Hrvatskoj (po poslovnom modelu destinacijski orijentirane DMK) i razvojem specifičnih/tematskih proizvoda u Hrvatskoj (po poslovnom modelu proizvodno orijentirane DMK).

Rok za podnošenje kandidatura je 9. travnja 2015 godine, a u obzir će dolaziti i kandidature s datumom otpreme pošte od 9. travnja 2015. godine.

Dodjela bespovratnih novčanih sredstava Hrvatske turističke zajednice za programe razvoja i uvođenja na tržište složenih turističkih proizvoda za tržište posebnih interesa koji pridonose sljedećim ciljevima: aktiviranju neiskorištenih turističkih resursa i kreiranju novih motiva dolazaka turista na cijelom području Hrvatske, obogaćivanju turističke ponude, posebice na destinacijama koje su dobile oznaku „PPS destinacija“, razvoju inovativnih proizvoda koji omogućavaju produljenje turističke sezone i smanjenje sezonalnosti te povećanje turističkog prometa, posebice u razdoblju predsezone i posezone te na kontinentu, stvaranju prepoznatljivog imidža Hrvatske kao destinacije turizma posebnih interesa te tržišnoj valorizaciji složenih turističkih proizvoda kao razloga dolaska turista na pojedinu destinaciju u Hrvatskoj.

Vaši komentari