Loading...

HTZ: Prva specijalizirana radionica Buy Croatia

18.08.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Tema radionice je zdravstveni turizam, a na sastanak s inozemnim partnerima pozivaju se turističke agencije koje u ponudi imaju selektivne oblike turizma

Prva specijalizirana poslovna radionica Buy Croatia,  na temu zdravstvenog turizma,  održat će se 27. rujna u hotelu Bellevue u Malom Lošinju, a poziv s detaljima će uslijediti pravovremeno, javljaju iz Hrvatske turističke zajednice (HTZ).

Inozemni sudionici programa Buy Croatia su agenti i predstavnici osiguravajućih kuća s tržišta na kojima postoji interes za ponudu zdravstvenih usluga.  Posebice onih u svjetlu direktive EU o mobilnosti pacijenata unutar EU, navodi se u pozivu HTZ-a i Turističke zajednice grada Kvarnera.

U međuvremenu pozivaju se svi zainteresirani gospodarski subjekti Primorsko - goranske županije, odnosno turističke agencije, koje u svojoj ponudi imaju selektivne oblike turizma, da pripreme tematske pakete usluga u suradnji s nositeljima ponude zdravstvenog turizma, kako bi partnerima na radionici mogli ponuditi konkretne programe.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, možete ispuniti ON-LINE prijavnicu za navedenu radionicu na http://business.croatia.hr

Za dodatna pitanja vezana uz sistem prijava i uplata molimo kontaktirajte buycroatia@htz.hr.(np)

Vaši komentari