Loading...

HTZ: Sell Croatia u 2018.

11.09.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Najava poslovnih radionica na dalekim tržištima

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) će na dalekim tržištima u 2018. godini, u suradnji s dugogodišnjim partnerom na tržištu Azije, Slovenskom turističkom organizacijom organizirati dvije poslovne radionice Sell Croatia:

- prezentacija Hrvatske i poslovna radionica Koreja, Pyeongchang (Alpensia), 13. veljače 2018. za vrijeme zimskih Olimpijskih igara

- prezentacija Hrvatske i poslovna radionica Japan, Tokyo, 15. veljače 2018.

Osim Koreje i Japana, razmatra se i tržište Kine za organizaciju poslovnih radionica Sell Croatia u Guangzhou te nastupa na sajmu ITB China u Shanghaiu (16. do 18. svibnja 2018.), na kojem su nastupili ove godine.

HTZ planira nastupiti na navedenom sajmu u sklopu ETC-a (European Travel Commission) štanda. Ukoliko ste zainteresirani nastupiti na tom sajmu možete se obratiti HTZ-u.

Radionica u Guangzhou biti će neposredno prije sajma, odnosno u ponedjeljak 14. svibnja 2018. Nastup na sajmu i datum radionice još je podložan promjenama, ali za sada su planirane navedene opcije.

U Dubaiu se planira u suradnji s Emiratesom organizirati radionicu neposredno prije ili za vrijeme sajma ATM (22. do 25. travnja 2017.).

Ukoliko ste zainteresirani za organizaciju radionica na nekim drugim dalekim tržištima, molimo Vas dostavite svoje prijedloge HTZ-u na e-mail dive.kovacevic@htz.hr do ponedjeljka, 25. rujna 2017. godine.

 

Izvor i foto: HTZ

 

Vaši komentari