Loading...

Hvar izabran kao druga najbolja europska destinacija za bračna putovanja

07.05.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Na popisu European Best Destinations nalaze se Dubrovnik i Istra

European Best Destination izabrao je 15 najboljih europskih destinacija za medeni mjesec. Među najboljim destinacijama iz Francuske, Grčke, Portugala, našle su se i tri destinacije iz Hrvatske.

UHPA-ina domaća destinacija 2018./2019. godine - Hvar izabran je na drugom mjestu kao najbolja europska destinacija za provesti bračno putovanje. Ispred njega našao se Positano (Italija), a iza Hvara se smjestio Santorini (Grčka).

European Best Destination Hvar je opisao kao raj na zemlji, kao jedan od najljepših otoka u Hrvatskoj i jedna od najljepših destinacija u Europi za medeni mjesec. Pozivaju se mladenci da dođu i otkriju povijesnu baštinu Hvara, uživaju u njegovim brojnim plažama, vrhunskim bazenima hotela, suncu, plavom moru i načinu života kojemu ni slavne osobe ne mogu odoljeti.

Na 10. mjestu nalazi se Dubrovnik koji nije samo biser Jadrana već jedan od najljepših gradova u Hrvatskoj i savršeno odredište za medeni mjesec u Europi. Na listi se našla i Istra i to na 13. mjestu. Posebno ističu Motovun, lijepo naselje u Istri u blizini Slovenije, Italije i Austrije koje je poznat po svojoj gastronomiji, vinu, tartufima i kvaliteti života. Uz Motovu, vrlo lijepo odredište za medeni mjesec u Europi istuiču i prekrasan grad Rovinj.

Više pročitajte na službenoj stranici stranici European Best Destination

Izvor: European Best Destination

Foto: TZ grada Hvara

 

 

 

 

 
   

Vaši komentari