Loading...

I ove jeseni iz Zagreba besplatno na Lošinj

04.10.2012
Lošinj Hotels & Villas hotel Aurora by Jadranka hoteli d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Lošinj Hotels & Villas u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Malog Lošinja, osigurali su besplatan autobusni prijevoz iz Zagreba za sve svoje goste u razdoblju od Dana neovisnosti do Božića, uz brojne sadržajne i smještajne pogodnosti

 

Jesen je najugodnije, ali i najzdravije provesti na Lošinju. Kako bi svojim gostima omogućili da uživaju u posljednjim zrakama toplog sunca te zdravi i sretni dočekaju zimu, Lošinj Hotels & Villas u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Malog Lošinja, osigurali su svojim gostima besplatan autobusni prijevoz iz Zagreba uz brojne smještajne i sadržajne pogodnosti. 

Svakog petka, od 05. listopada do Badnjaka, u 15,30 sati s perona 502 zagrebačkog Autobusnog kolodvora polazi besplatna autobusna linija za Lošinj. Gosti se u Zagreb vraćaju u nedjelju, u 16 sati kada autobus kreće ispred hotela Aurora. U terminima blagdana, vozni red se prilagođava pa je tako polazak izniman 01.11. i 24.12.2012.

Izuzev besplatnog prijevoza, Lošinj Hotels & Villas pripremili su i atraktivne pogodnosti smještaja. Vikend cijena kreće se već od 753,00 kune po osobi, za 2 noćenja, a uključuje:

-  smještaj u dvokrevetnoj sobi s pogledom na stoljetnu borovu šumu i kristalno čisto, tirkizno more Sunčane uvale,

- dva polupansiona koji uključuju bogati kontinentalno – mediteranski buffet uz večernji live cooking,

- besplatnu uporabu relax zone [comfort zone] spa & wellness Aurora koja uključuje jacuzzi, suhe i mokre saune, laconium, bazene s grijanom morskom vodom te trim kabinet,

- kasnu odjavu iz sobe na dan odlaska

- za djecu do 7 godina boravak je BESPLATAN

Zagrepčani mogu dobiti više informacija o posebnim paketima u LH&V info & booking boutique  u Gundulićevoj 18, dok su sve ponude dostupne i na web stranici losinj-hotels.com.

U studenom možete doći na Rasplesani vikend s plesnim zvijezdama, Ištvanom Vargom i Gabrielom Pilić, koji će vas naučiti ili podsjetiti na korake valcera, salse, tanga, foxtrota. Iskoristite posebne ponude i provedite već Dan neovisnosti na Lošinju, otoku vitalnost.

Osim što će vas očarati mirisi ljekovite prirode, specifična ljekovita lošinjska mikroklima opskrbit će vas snagom i pozitivnom energijom za hladne i tmurne zimske dane. Uz savršen odmor, zaljubit ćete se u Lošinj. I nadamo se, doći nam opet!

Vaši komentari