Loading...

Iberia smanjuje broj tjednih operacija prema hrvatskim zračnim lukama

10.09.2021
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Dubrovnik će u listopadu jedini u Hrvatskoj imati direktnu vezu s Madridom

Španjolska Iberia revidirala je svoj red letenja za predstojeću zimu te će postepeno smanjiti broj tjednih letova prema Zagrebu. Tako će kompanija do 26. rujna između Madrida i Zagreba prometovati tri puta tjedno, svakog petka, subote i nedjelje,  a nakon 26. rujna više neće biti direktnih letova prema glavnom gradu Hrvatske.

Također, Iberia će, kako se bliži kraj ljetnoj sezoni, postepeno smanjivati broj tjednih operacija i prema Splitu. Do kraja rujna kompanija će s tri tjedna leta (četvrtak, petak i subota – 16.,17. i 18.09.) smanjiti na dva (četvrtak i petak – 23. i 24.09.) tjedna leta. Posljednji let u ovoj ljetnoj sezoni najavljen je za utorak, 28. rujna.

Prema Dubrovniku Iberia prometuje od samog početka ljetnog reda letenja, a letovi će se odvijati sve do kraja listopada. Dubrovnik će tako u listopadu jedini u Hrvatskoj imati direktnu vezu s glavnim gradom Španjolske, a letovi će se odvijati tri puta tjedno, svakog petka, subote i nedjelje, pa će u posezoni između Dubrovnika i Madrida biti raspoloživo više od 5 tisuća sjedala.

Iberia je ove ljetne sezone imala značajno više tjednih letova prema Hrvatskoj nego što je to bio slučaj prošle godine, naravno, to i nije iznenađenje s obzirom na to da redovnih letova prema Zagrebu i Splitu u 2020. godini nije bilo.

Više pročitajte ovdje.

Izvor: Turizam24

Foto: Iberia

 

Vaši komentari