Loading...

Ideje za posezonska putovanja u novom broju tipTravel magazina

26.08.2015
tipTravel magazine - Tip Kreativa d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Novi broj magazina donosi ideje za putovanja Dalmacijom u kasno ljeto i ranu jesen, od trendova predstavlja pustolovni turizam, a od inozemnih odredišta egzotičan Bali.

Doživljaji od sjevera do juga Dalmacije glavna su tema novog broja tipTravel magazina koji donosi niz ideja za putovanja ovom turističkom regijom u razdoblju kasnog ljeta i rane jeseni. Novi broj donosi i intervju s direktoricom Sektora za turizam pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, Leilom Krešić-Jurić, od trendova predstavlja pustolovni turizam, a od inozemnih odredišta egzotičan Bali.

U novom broju otkrijte i priče ostalih hrvatskih primorskih i kontinentalnih odredišta, u kojima su brojne aktivnosti u punom intenzitetu. Na 138 stranica novog broja pronaći ćete i najave događanja u ostalim hrvatskim odredištima u narednom razdoblju, kao i niz zanimljivosti i korisnih informacija. U gourmet rubrici ovog je puta predstavljena Dubrovačko-neretvanska županija, a u UNESCO rubrici čipkarstvo u Hrvatskoj.

U suradnji s partnerima, uredništvo magazina i u ovom broju nastavlja darivati čitatelje ulaznicama za koncerte, predstave i festivale diljem Hrvatske (više na str. 94-96) te zanimljivim novitetima nakladnika (str. 104-106).

Podsjećamo, tipTravel magazine izlazi u izdanjima na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku te je čitateljima dostupan bez naknade.

Sva izdanja magazina možete pronaći na platformi za digitalna izdanja Issuu.com, kao i na iOS Newsstand aplikaciji, koju je moguće besplatno preuzeti u AppStoreu (dovoljno je upisati 'tipTravel').

Putem aplikacije je, zbog niza interaktivnosti, omogućen još kvalitetniji doživljaj čitanja, a sve poveznice na magazin možete pronaći i na: www.tiptravelmagazine.com

Vaši komentari