Loading...

Ilijada d. o. o. certificirana Travelife Partner agencija

12.05.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Agnieszka Ana Puszczewicz, direktorica i vlasnica agencije, za uhpa.hr govori o razlozima certificiranja i društveno odgovornom poslovanju. „Travelife Partner certifikat motivira nas da stvaramo još bolje i inovativnijee usluge”, kazala je Agnieszka Ana Puszczewicz

Zašto ste odlučili za certificiranje i zašto Travelife?

Jedno od najvećih blaga Hrvatske je njezina prirodna ljepota i očuvanost zbog čega smatram da je naša obaveza zaštiti je koliko je to moguće. Mišljenja sam kako se taj cilj može postići samo podizanjem kvalitete poslovanja i cjeloživotnim obrazovanjem zbog čega sam se odlučila certificirati agenciju prema principima Travelife jer je to sustav koji omogućava alate poslovanja i savjete, kao i edukaciju u smjeru društveno odgovornog poslovanja. Uvjerena sam kako će nam Travelife Partner certifikat pomoći da u očima naših klijenata budemo prepoznati kako agencija koja brine o okolišu, klijentima i društvu.

Zašto je važno društveno odgovorno poslovanje za Vašu agenciju?

Društveno odgovorno poslovanje važno je u svim gospodarskim granama. U turizmu, čini mi se, je još više istaknuto, jer zahvaljujući našem radu gosti otkrivaju ljepote, kulturnu baštinu i izvrsnu eno-gastro ponudu Hrvatske. Često su turističke agencije gostima prvi kontakt s Hrvatskom, a ako želimo da se gosti ponašaju odgovorno za vrijeme boravka u destinaciji, trebamo im biti primjer i pokazati da brinemo o destinaciji.

Koje konkretne promjene ste trebali napraviti za Travelife Partner certifikat?

Profesionalna obuka i velika podrška od UHPA-e bili su motivacija da se uvede još više reda u svakodnevno poslovanje. Na primjer sada još veću pažnju poklanjamo zelenim načelima.

Što Travelife certifikat mijenja u Vašem poslovanju?

Obvezuje nas da u svemu što radimo, proizvodima koje nudimo, posvećujemo još veću pažnju načelima održivog razvoja. Motivira nas da još bolje upoznamo destinaciju i stvaramo još bolje i inovativnije usluge.

Vaši komentari