Loading...

Iliriji d.d. dodijeljen certifikat halal kvalitete

20.06.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Turističkoj kompaniji iz Biograda na Moru certifikat je dodijeljen za čak četiri turistička objekta

Ilirija d.d., turistička kompanija iz Biograda na Moru, čija je turistička agencija u redovnom članstvu Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA), dobila je certifikat halal kvalitete za implementaciju norme halal sustava upravljanja kvalitetom u dijelu pripremanja i pružanja usluge hrane i pića i smještaja za čak četiri turistička objekta: Hotel Adriatic, restoran „Marina Kornati“, event brod „Nada“ i Ražnjevića dvore AD 1307.

Implementacija norme halal sustava upravljanja kvalitetom provodila se istovremeno u četiri objekta unutar kompanije različitih po karakteru ponude i usluge, uz istovremenu edukaciju zaposlenika, prilagodbu procesa pripreme i pružanja hrane i pića sukladno halal standardima te povezivanje sa certificiranim dobavljačima.

Goran Ražnjević, predsjednik Uprave Ilirije d.d., istaknuo je da implementacija standarda halal kvalitete predstavlja dugoročnu strategiju i politiku Ilirije d.d. i njenu opredijeljenost prema kontinuiranom unaprijeđenju kvalitete u dijelu cjelokupne usluge kompanije na razini svih njenih sektora. Po njemu, dostizanje visokih standarda halal kvalitete, dokaz je Ilirijine spremnosti i opredijeljenosti ka izvrsnosti usluge i prilagodbe zahtjevima turističkog tržišta koji Hrvatsku u sve većem broju prepoznaju kao atraktivnu turističku destinaciju te je dodao da se u Hrvatskoj halal certifikatom trenutno može pohvaliti tridesetak ugostiteljsko-hotelskih objekata i šest putničkih agencija.

 

Izvor: poslovniturizam.com

 

Vaši komentari