Loading...

Implementacija iTravel-a na terenu Maroka prošla uspješno

29.07.2014
Lemax d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Tim iz Lemaxa posjetio je Maroko s ciljem educiranja klijenata o korištenju softvera. Prema njihovim riječima, odlazak u Maroko bilo je neprocjenjivo iskustvo.

Riječ je o iTravel Software-u, proizvodu poduzeća Lemax koji je namijenjen turističkim subjektima, a koji je prepoznat u međunarodnim vodama. Softver služi turističkim agencijama i turoperatorima za unos proizvoda i rezervacija kroz back office sučelje te kao podrška cjelokupnom poslovanju svih odjela poduzeća.

Klijenti Lemaxa dolaze većinom iz inozemstva (preko 80% klijenata je iz inozemstva), a jedna od njih je i najveća agencija u Maroku pod nazivom Travellink. Generalno, edukacije o korištenju sustava održavaju se online, u poslovnicama Lemax-a ili poslovnicama turističkih subjekata. Obzirom da je cilj agencije Travellink bio upoznati se sa sustavom i početi unositi proizvode u što kraćem roku, izrazili su želju za edukaciju na njihovom terenu.

Sam proces edukacije sastavljen je od nekoliko dijelova, a trajanje ovisi o broju kupljenih modula. U prosjeku, edukacije se održavaju 2 puta tjedno u trajanju od nekoliko sati. U slučaju Travellinka, klijente se educiralo na licu mjesta zbog čega se i sam proces edukacije ubrzao.

Dojmovi tima koji je išao u Maroko bili su izrazito pozitivni te je prema njihovim riječima odlazak u Maroko je bilo neprocjenjivo iskustvo upoznavanja poslovnih običaja zemlje i kulture. Boravak u Maroku u trajanju od 10 dana bio je sasvim dovoljan za sam proces edukacije, a s druge strane i za upoznavanje specifičnosti tog tržišta.

Zbog neposredne komunikacije, ovakva praksa je odličan primjer brzog i efikasnog savladavanja upotrebe poslovnog softvera, a pruža i jedinstvenu priliku za proširivanje poslovne mreže. Obzirom da Lemax posluje široko i diljem svijeta, ovo je bilo jedinstveno i nezaboravno iskustvo za sve uključene strane.

Vaši komentari