Loading...

Influenseri iz V. Britanije i Njemačke u posjetu Hrvatskoj

07.02.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Obilaze kontinentalni dio zemlje u organizaciji Hrvatske turističke zajednice

U razdoblju od 4. do 7. veljače o organizaciji Hrvatske turističke zajednice u Hrvatskoj gostuje 5 poznatih influensera iz Velike Britanije i Njemačke. Projekt se provodi u suradnji s turističkim zajednicama grada Zagreba i grada Slunja, koji je Booking.com proglasio jednim od najatraktivnijih gradova na svijetu te turističkim zajednicama u Krapinsko-zagorske i Varaždinske županije.

Iz Velike Britanije u obilazak Hrvatske došli su Mike Will i Luke Clark kojima ovo nije prvi posjet Hrvatskoj, Kennan Lam koji se bavi izradom foto i video materijala posvećenih putovanjima te Ella Parsonss koja se uz objave posvećene putovanjima bavi i modom. Među influenserima je i Julian Herbrig iz Njemačke, ljubitelj fotografije i putovanja koji na društvenoj mreži Instagram broji više od 70.000 fanova.

Iako mi ovo nije prvi posjet Hrvatskoj jer sam boravio na vašoj prekrasnoj obali, prvi se put nalazim u obilasku kontinentalnog dijela zemlje.“,  poručio je Herbrig.

S njime se složio i Mike Will kojem je ovo treći posjet Hrvatskoj, ali prvi po zimi. “Hrvatska je itekako lijepa i po zimi! Iznenađen sam vašim dvorcima, nacionalnim parkovima i brojnim drugim lokalitetima koji jednostavno ostavljaju bez daha.", zaključio je Will.

Dodatne informacije možete pronaći ovdje.

 

Izvor i foto: HTZ

 

Vaši komentari