Loading...

Info dan o financiranju turističkog sektora iz fondova EU

18.02.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Program Info dana obuhvatit će informacije o programima COSME i Kreativna Europa, Europskom fondu za regionalni razvoj, Europskom fondu za poljoprivredu i ruralni razvoj i slično

Europska komisija organizirat će 20. ožujka 2014. u Bruxellesu Info dan o mogućnostima financiranja turizma iz fondova EU.

Info dan je namijenjen malim i srednjim poduzećima, gospodarskim komorama, nacionalnim turističkim organizacijama, obrtničkim komorama i svim ostalim dionicima koji već posluju ili planiraju pokrenuti poslovanje u turističkom sektoru.

Višegodišnji financijski okvir (VFO) za razdoblje 2014.-2020. donosi neka pojednostavljenja, kao što su, primjerice, udruživanje programa financiranja iz EU fondova radi lakšeg pristupa informacijama te usklađivanje procedura prijave. Prikupljanje informacija lakše je nego ranije, ali to i dalje ostaje veliki izazov za privatni i javni sektor koji se bavi promocijom turističkih destinacija i razvojem turističkih usluga.

Info dan će se usredotočiti na najvažnije programe EU za turistički sektor, odgovorit će na praktična pitanja o vrstama turističkih aktivnosti prihvatljivim za financiranje, vrstama i razinama financiranja, te o procesu prijave.

Program Info dana obuhvatit će informacije o programima COSME i Kreativna Europa, Europskom fondu za regionalni razvoj, Europskom fondu za poljoprivredu i ruralni razvoj i slično.

Sve informacije, program i registracija za Info dan dostupni su na stranicama Europske komisije.

Izvor: mint.hr

Vaši komentari