Loading...

Inovacije i razvoj proizvoda: Jedinstven kreativan pristup

02.10.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Područje neiskorištenih mogućnosti je u resursima koje drugi nemaju, a s kojima možemo stvoriti novi doživljaj, rečeno je direktorima turističkih zajednica, komercijalistima i produkt menadžerima u turističkim agencijama na radionici Inovacije i razvoj novih složenih proizvoda.

Radionica „Inovacije i razvoj proizvoda“ održala se 29. rujna 2015. godine u Splitu, a na radionici su predstavljeni primjeri dobre prakse i način razvoja inovativnih proizvoda za tržište posebnih oblika turizma.

Predavanje i besplatnu radionicu za tridesetak predstavnika turističkih zajednica, komercijalista i produkt menadžera u turističkim agencijama, održao je Željko Trezner, savjetnik Upravnog odbora UHPA-e.

Turistički djelatnici trebaju pomaknuti granice nepoznatog u stvaranju jedinstvenog turističkog proizvoda  za neponovljivo turističko iskustvo gosta, poručio je Trezner i dodao da u tom smislu nije riječ o jednostavnom procesu, već procesu koji uključuje kreativnost, prepoznavanje inovativnosti te suradnju i koordinaciju svih sfera turističkih institucija.

Radionica je održana u suradnji Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije i Udruge hrvatskih putničkih agencija, a uz podršku Ministarstva turizma.

Prezentacija s predavanja dostupna je ovdje ili u rubrici Projekti - Uvođenje inovativnosti u proces razvoja složenih proizvoda za posebne oblike turizma - Korist za članove / prezentacije

Projekt se realizira uz podršku i sufinanciranje Ministarstva turizma.

Vaši komentari