Loading...

ISO 9001:2008: Održana radionica za Istru i Kvarner

23.10.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Počele radionice u sklopu drugog ciklus projekta implementacije i certificiranja sustava upravljanja kvalitetom prema međunarodnoj normi ISO 9001:2008

Jučer, 22. listopada i danas, 23. listopada, u Rijeci je održana prva radionica u sklopu drugog ciklus projekta implementacije i certificiranja sustava upravljanja kvalitetom prema međunarodnoj normi ISO 9001:2008.

Iduće radionice održat će se u Zagrebu 29. i 30. listopada te u Dalmaciji 12. i 13. studenog. Na radionicu u Rijeci odazvalo se devet predstavnika turističkih agencija, a na drugi ciklus prijavilo se više od četrdeset redovnih članova UHPA-e.

Ovime se nastavlja uspješna provedba implementacije sustava upravljanja kvalitetom prema međunarodnoj normi ISO 9001:2008. Primjena sustava upravljanja kvalitetom u turističkim agencijama pomaže agencijama pri ispunjavanju sadašnjih i budućih potreba svojih klijenata na učinkovit i djelotvoran način, te osigurava da proizvodi i usluge dosljedno ispunjavaju zahtjeve klijenata kao i zakonske zahtjeve.

UHPA projekt provodi uz s certifikacijskom kućom Lloyd's Register Quality Assurance, a uz potporu Ministarstva turizma. 

Vaši komentari