Loading...

ISO 9001:2008: Zadnja refresher radionica u Slavoniji

24.02.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Do sada su održane četiri radionice na kojima je sudjelovalo 72 menadžera kvalitete i predstavnika uprave za kvalitetu s motivacijom da što bolje pripreme svoje agencije za predstojeće audite te je planirana još jedna i to u Vinkovcima 16. ožujka

UHPA je u siječnju, s članovima uključenim u projekt ISO 9001:2008, počela provoditi interne audite kako bi provjerili uspostavljanje i primjenu sustava upravljanja kvalitetom u agencijama te će, završno s travnjem ove godine, biti provedeno ukupno 80 internih audita. Interni auditi predstavljaju provjeru dokumentacije i dodatnu pripremu za predstojeći nadzorni, a potom i finalni certifikacijski audit koje će provesti Lloyd's Register Quality Assurance, certifikacijska kuća.

Kako bi se agencije što bolje pripremile za spomenute audite, UHPA je u  Zagrebu, Rijeci i Splitu, tijekom siječnja 2015., organizirala  četri ISO refresher radionice, a 16. ožujka planirana je zadnja radionica koja će se održati u Vinkovcima za agencije iz Slavonije.

Na održanim  refresher  radionicama sudjelovalo je 72 menadžera kvalitete i predstavnika uprave za kvalitetu s motivacijom da što bolje pripreme svoje agencije za predstojeće audite.

Podsjetimo, radionice su održane u sklopu projekta ISO 9001:2008 kojeg UHPA provodi s certifikacijskom kućom Lloyd's Register Quality Assurance, a uz potporu Ministarstva turizma.

Prezentacija s ISO refresher radionica dostupna je u kategoriji Projekti/ISO 9001:2008/Prezentacije

Vaši komentari