Loading...

ISO radionice: Odlični dojmovi sudionika

19.02.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Radionice su omogućile unaprjeđenje prodajnih vještina; pokazale su kako motivirati kupca i postići njegovo zadovoljstvo i uspješnu prodaju; ovo su samo neki od komentara sudionika

Norma ISO 9001:2008 postavlja pred agencije uključene u ISO projekt zahtjev da posebnu pažnju posvete planiranju, mjerenju, analizi i poboljšanju. Tijekom implementacije projekta kroz provedene interne audite i zahtjeve članova iskazane u evaluacijama identificirana je potreba za organizacijom radionica kojima bi se dodatno usavršila znanja i kompetencije djelatnika certificiranih agencija.
 
U tu svrhu Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) organizirala je uvodni ciklus od šest poludnevnih radionica poslovnih vještina tijekom siječnja i veljače. Radionice su održane u Zagrebu, Opatiji, Rijeci i Splitu, a anketa je pokazala da su radionice bile iznimno dobro prihvaćene među polaznicima, predstavnicima članova UHPA-e.
 
Rezultati anketa pokazuju kako su ove radionice i predavači najbolje ocjenjeni otkad UHPA aktivno analizira uspješnost provedenih edukativnih aktivnosti.
 
Na radionicama su sudjelovala ukupno 103 polaznika koji su iskazali interes za sudjelovanjem na idućim radionicama 'višeg stupnja'. 
 
„Radionica je bila veoma zanimljiva te je sudionike osvijestila o komunikacijskim potencijalima koje imaju, ali i onome što bi trebali poboljšati. Svakako bi trebalo imati još ovakvih radionica kako bi se stečena početna znanja dalje unaprijedila“, jedan je od komentara koji izdvajamo iz ankete.
 
Može se zaključiti da su radionice bile veoma korisne jer su, prema riječima sudionika, osim unaprjeđenja vještina potrebnih za kvalitetno planiranje omogućile i unaprjeđenje prodajnih vještina, te pokazale kako motivirati kupca i postići njegovo zadovoljstvo i uspješnu prodaju.
 
Podsjetimo, poludnevne radionice su održane u sklopu projekta ISO 9001:2008 kojeg UHPA provodi s certifikacijskom kućom Lloyd's Register Quality Assurance, uz potporu Ministarstva turizma.
 
Prezentacije s radionica kao i prezentacije s ISO refresher radionica dostupne su na web stranici projekta: pod prezentacije : ISO 9001:2008 

Vaši komentari