Loading...

Istanbul: Konferencija o Halal putovanjima

02.09.2015
Adria day d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Konferencija će se održati u ožujku 2016., a članovi UHPA-e ostvaruju posebne pogodnosti. Ispunite kviz i saznajte koji je potencijal vaše agencije na tržištu halal putovanja

Konferencija o potencijalima i snazi halal tržišta Halal Tourism Conference održat će se od 21. do 23. ožujka 2016. godine u Istanbulu, a obilježit će je ciljani i ekskluzivni B2B sastanci.  

„Poslovni susreti namijenjeni su agencijama koje žele pronaći poslovne partnere u najbržoj rastućoj niši i plasirati proizvode i usluge na novim tržištima“, kažu u agenciji Adriaday, prošlogodišnjem sudioniku i ovogodišnjem predstavniku halal konferencije za jugoistočnu Europu. Vjeruju da je riječ o izvrsnoj prilici da zastupnici hrvatskih turističkih agencija predstave svoju ponudu te da se upoznaju s interesima i zahtjevima na tržištu halal putovanja.

Naime, halal tržište razvija se brže od svjetskog prosjeka razvoja turizma, pokazalo je istraživanje CrescentRatinga, kompanije koja se bavi halal- friendly putovanjima, i kartičarske kuće MasterCarda, objavljeno u ožujku 2015. godine. Tako je prošle godine vrijednost spomenutog tržišta bilo oko 145 mlrd dolara, dok se procjenjuje da će do 2020. godine vrijednost spomenutog tržišta narasti na 200 mlrd dolara.

Izvor: MasterCard-CrescentRating Global Muslim Travel Index 2015

Kviz 5pitanja

Kako bi agencije procijenile mogućnosti poslovnog umrežavanja, potencijale i interese na halal tržištu Adriaday je pripremila kratki kviz Koji je potencijal vaše turističke agencije na tržištu Halal putovanja?

Nakon odgovora na kviz pitanja, agencija Adriaday zainteresiranima će poslati programe i posebne pogodnosti  koje su odobrili organizatori HTC za UHPA članove informacije o sudjelovanju na konferenciji u Istanbulu i B2B radionicama koje bi trebale rezultirati boljom ponudom hrvatskih turističkih agencija, a potom i većim brojem organizatora putovanja na području halala

HTC konferencija bit će odličan forum znanja

Konferencija halal turizma 2016 uključuje: 25 govornika,  renomirane svjetske turističke agencije, preko 150 halal hotela i preko 1200 međunarodnih delegata. Pored turističkih zajednica, turističkih agencija, turističkih djelatnika, medija, hotela i aviokompanija, očekuje se još veća prisutnost poslužitelja Hadž i Umrah usluga, certifikacijskih tvrtki, financijskih institucija, kao i svih onih koji su ključni sudionici halal turizma.

Više o konferenciji ovdje

Tko su organizatori?
TURA TURIZM, CM MEDIA, EVRATUR, BERAT TURIZM

Tko su glavni sponzori?
Turkish Airlines, Arab Tourism Organisation, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı

O agenciji Adriaday (regionalnom promotoru HTC 2016)
Agencije Adriaday primarno se bavi prodajom i iznajmljivanjem usluga privatnog smještaja. Predstavnici agencije posjetili su prvu svjetsku halal konferenciju, održanu prošle godine u Granadi, Španjolska, te su, kažu, na području halal putovanja uvidjeli priliku za cijelu regiju.

Svi upiti o konferenciji mogu se poslati na e-mail halaltravelconference@khidrtravel.com

Vaši komentari