Loading...

iTravel idealno rješenje za najvećeg turoperatora Egipta

07.07.2016
Lemax d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Poslovno rješenje iTravel uspješno je implementirano u jednom od najvećih turoperatora u Egiptu

Poslovnica u Egiptu najpoznatijeg i najvećeg svjetskog turoperatora Thomas Cook je nedavno napravila rebranding u Travel Choice. Samim rebrandingom Travel Choice je tražio i novo poslovno rješenje za svoje interne procese te je odabrao iTravel Software kojeg trenutno koristi 500 zaposlenika Travel Choice-a.

Travel Choice je inače poznat po prodaji turističkih aranžmana i proizvoda na B2B tržištu, ali isto tako radi i inozemna putovanja za krajnje kupce. Ono što im je nedostajalo bio je moderan portal koji bi omogućio direktnu prodaju u stvarnom vremenu te integraciju s globalnim distributerima turističkih proizvoda. Lemax je osim isporuke softvera dizajnirao i isporučio i potpuno novi web portal koji je integriran s distributerima usluga čime se obogaćuje ponuda i dobiva raspoloživost kapaciteta iz cijelog svijeta u svega par sekundi. Integracija je napravljena s najpoznatijim svjetskim distributerima poput Hotelbeds, GTA, Hotelspro, Tourico, JacTravel i dr.

iTravel Software pokazao se najboljim rješenjem za Travel Choice jer pokriva sve zahtjeve koje je ovaj turoperator imao, poput pozadinskog sučelja i podrške za različite tipove putovanja, B2B portal za online rezervacije, integracije sa globalnim disributerima ali i podršku za njihov vlastiti call centar.

Treninzi u korištenju sustava održavali su se u samoj poslovnici u Egiptu. Boravak u Egiptu trajao je sveukupno 10 dana te je bio dovoljan za sam proces edukacije, a s druge strane i za upoznavanje specifičnosti tog tržišta.

Ovom suradnjom Lemax je potvrdio kvalitetu svog proizvoda te planira nastaviti proboj na to strano tržište.

Vaši komentari