Loading...

iTravel Software (Lemax) osvojio nagradu u kategoriji „Najbolja tehnologija“

02.10.2014
Lemax d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Poduzeće Lemax na natječaju "Projekti hrvatskog kreativnog i inovativnog turizma 2014" sa iTravel-om dobilo priznanje u kategoriji "Najbolja tehnologija"

Savez za energetiku Hrvatske putem javnog natječaja bira dobitnike prestižne godišnje nagrade za kreativne i inovativne programe u turizmu s naglaskom na održivi razvoj – CBTour (Croatian Business Tourism). Program se odnosi  na poticanje kreativnih, inovativnih i modernih mehanizama za razvoj hrvatskog turizma s ciljem uspješnijeg plasmana hrvatske poslovno-turističke ponude, sadržaja, proizvoda i usluga na domaće i međunarodno tržište s posebnim naglaskom na održivi razvoj.

Poduzeće Lemax je na natječaju "Projekti hrvatskog kreativnog i inovativnog turizma 2014" sa proizvodom iTravel Software dobilo priznanje u kategoriji "Najbolja tehnologija". Ovime je poduzeće dobilo oznaku GREEN MARK kao dokaz izvrsnosti u održivom gospodarstvu koju može koristiti u narednih 5 godina. Oznaka jamči da je poduzeće ekološki i društveno osviješteno, odnosno da rješenja koja razvija ima i stvarne ekološke učinke.

Više o dobitnicima natječaja možete vidjeti na linku.

Vaši komentari