Loading...

iTravel Software predavao na "Inovativni IT projekti u turizmu"

17.06.2014
Lemax d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

14 lipnja 2014. održana je konferencija na temu: "Inovativni IT projekti u turizmu" organizirana od strane Hrvatske gospodarske komore na kojoj su se predstavljala najnovija informatička rješenja vezana uz turističke subjekte.

Cilj konferencije bio je upoznat predstavnike hotela, hostela, putničkih agencija, iznajmljivače i ostale gospodarskih subjekata u turizmu s najnovijim inovativnim informacijskim rješenjima.

Konkretno, naglasak je bio na tome kako povećati konkurentnost na turističkom tržištu te uz pomoć kojih alata/metoda osuvremeniti poslovanje lokalnih turističkih subjekata.

Kao tvrtka koja se bavi razvojem softvera za turističke subjekte i pomaže im u suvremenizaciji poslovanja kao i olakšanju poslovnog procesa, Lemax je imao čast predstaviti se širokoj publici.

U prezentaciji koja je održana od strane Lemaxa bilo je ukratko objašnjeno što je iTravel Software i što je u njemu podržano. Krenuvši od jednostavnog unosa i praćenja rezervacija kroz back office sučelje, ukratko se objasnilo koje turistički proizvode i usluge je moguće unijeti u sustav - grupe, ture, jednodnevne ekskurzije i dr. Također je bilo riječi o tome koji poslovni procesi su podržani u sustavu (prodaja, financije, marketing i menadžment) te tko su korisnici iTravel softvera. Pod klijentima se misli na turističke agencije, tour operatore i ostale turističke subjekte.

Konferencija ovog tipa prava je prilika kako za turističke subjekte, pa tako i za informatičke tvrtke da razmjene znanja i krenu zajedničkim angažmanom prema većoj uspješnosti.

Više informacija saznajte ovdje.

Vaši komentari