Loading...

Izvanredna obavijest Costa Crociere: Ne surađujemo s agencijom Cruise &Ferry Center/Adonis

16.07.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Costa Crociere S.p.A. izjavljuje da je od 2012. poslovni odnos i suradnja sa slovenskom agencijom Cruise & Ferry Center/Adonis definitivno raskinuta, te da spomenuta agencija nije više u mogućnosti objavljivati, rezervirati i/ili prodavati turističke aranžmane i krstarenja Coste

Udruga hrvatskih putničkih agencija primila je dopis od talijanske brodarske kompanije Costa Crociere u kojem se navodi kako je kompanija raskinula sve poslovne odnose sa slovenskom agencijom Cruise &Ferry Center/Adonis koja „ i dalje nudi svojim klijentima krstarenja kompanije Costa, po cijenama puno nižim od onih na tržištu, bez ikakve autorizacije i prava za prodaju“. Dopis talijanske kompanije prenosimo u cijelosti:

„Nedavno smo doznali, zahvaljujući informacijama i nekolicini klijenata, da agencija CRUISE & FERRY CENTER/ADONIS di Lucija Portoroz (SLOVENIA) i dalje nudi svojim klijentima krstarenja kompanije Costa, po cijenama puno nižim od onih na tržištu, bez ikakve autorizacije i prava za prodaju, te na taj način naplaćuje velike predujmove od klijenata, bez mogućnosti da se te rezervacije realiziraju i klijenti odu na krstarenje preko njihove agencije.

U tom smislu, Costa Crociere S.p.A. izjavljuje da je od 2012. poslovni odnos i suradnja između CRUISE & FERRY CENTER/ADONIS i Costa Crociere S.p.A. definitivno raskinuta, te uslijed toga CRUISE & FERRY CENTER/ADONIS nije više u mogućnosti objavljivati, rezervirati i/ili prodavati naše turističke aranžmane i krstarenja.

Takvi postupci od strane CRUISE & FERRY CENTER/ADONIS, osim što uzrokuju velike financijske štete klijentima koji se onda javljaju našoj kompaniji kako bi rezervirali svoj odmor, nanose veliku štetu i ugledu naše kompanije koja je već poduzela pravne korake kako bi zaštitila svoje interese“, navodi se u dopisu  brodarske kompanije Costa Crociere S.p.A.

Vaši komentari