Loading...

Javne konzultacije Europske komisije

24.02.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Vezane su uz budućnost turizma te detektiranje svih EU, nacionalnih, regionalnih i lokalnih političkih inicijativa i administrativnih praksi

Europska komisija (EK) objavila je javne konzultacije vezane uz budućnost europskog turizma i regulatorni i administrativni okvir turističkih tvrtki. Nakon analize rezultata konzultacija, EK će objaviti informacije korisne za buduće političke aktivnosti na svim razinama.

Konzultacije su otvorene do 15. ožujka  te bi bilo dobro da svojim odgovorima doprinesete njihovoj kvaliteti.

Budućnost europskog turizma - s ciljem identificiranja ključnih izazova i mogućnosti europske turističke industrije (pročitaj više)

Regulatorni i administrativni okvir turističkih tvrtki, javnih administracija i ostalih turističkih  dionika u EU - glavni cilj je identificirati sve EU, nacionalne, regionalne i lokalne političke inicijative i administrativne prakse kojima se smanjuje opterećenje malih i srednjih, a posebno mikro poduzeća, kao i EU turističkih odredišta, javnih administracija i turista koji posjećuju zemlje članice EU-a. (pročitaj više)

Molimo Vas da o odgovorima na predmetne upitnike ukratko informirate i Ministarstvo turizma (blanka.belosevic@mint.hr i senka.daniel@mint.hr )

 

Vaši komentari