Loading...

Javni pozivi TZ Zadarske županije za dodjelu potpora programima DMK i događanjima u 2021.

07.01.2021
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Online prijave zatvaraju se 29. siječnja 2021. u 12:00

Turistička zajednica Zadarske županije (TZZZ) kao regionalna turistička organizacija raspisala je dva Javna poziva kojim želi podići svijest o Zadarskoj županiji kao atraktivnoj turističkoj destinaciji tijekom cijele godine te time utjecati na povećanje potražnje za turističkim proizvodima, povećanje turističkog prometa i opće potrošnje.

Predmet Javnog poziva za dodjelu potpora u 2021. programima destinacijskih menadžment kompanija (DMK) je dodjela bespovratnih novčanih sredstava TZZZ za programe razvoja i uvođenja na tržište složenih turističkih proizvoda posebnih interesa na teritoriju Zadarske županije. U smislu ovog Javnog poziva pod složenim turističkim proizvodom za tržište posebnih interesa podrazumijeva se paket aranžman ili tura koji se sastoji od usluge prijevoza, smještaja i drugih turističkih usluga namijenjenih tržišnim segmentima posebnih interesa. Programi se trebaju odvijati isključivo na području Zadarske županije.

Turistički proizvodi mogu se odnositi na aktivnosti i avanture (biciklističke i pješačke ture, kajaking ture, rafting, penjanje i sl.), nautički turizam (ture po otocima, jedrenje, ronjenje i sl.), gastro i eno (opće ili tematske gastronomske ture, vinske ture i dr.), kulturu (kulturne i povijesne ture, kreativni turizam i sl.) te posebne interese (seoski turizam; promatranje ptica, i dr.).

Prihvatljivi korisnici su registrirane turističke agencije sukladno važećim propisima, a sredstva potpore mogu se dodijeliti i koristiti isključivo za razvoj i uvođenje programa na tržište složenih turističkih proizvoda i to za izradu promotivnih alata/materijala, oglašavanje u medijima i za distribuciju.

Predmet drugog Javnog poziva za dodjelu potpora događanjima u 2021. je dodjela bespovratnih novčanih sredstava TZZZ događanjima na području Zadarske županije, a namijenjen je turističkim zajednicama, Nacionalnim parkovima, Parkovima prirode, kulturno umjetničkim ustanovama, trgovačkim društvima i obrtima.  

Svi zainteresirani svoje prijedloge za suradnju s pripadajućom dokumentacijom dostavljaju najkasnije do 29. siječnja 2021. godine u elektronskom obliku putem linka https://www.zadar.hr/hr/o- nama/prijava-projekta koji će biti aktivan u periodu od 20.-29. siječnja 2021. i u tiskanom obliku — ispunjeni i podneseni online obrazac potrebno je isprintati, potpisati i staviti pečat te poslati poštom.

Kandidature bez izvršene online prijave neće se razmatrati.

Dodatne informacije dostupne su ovdje.

Izvor i foto: TZ Zadarske županije

Vaši komentari