Loading...

Jesen u kontinentalnoj Hrvatskoj glavna tema novog tipTravel magazina

13.09.2017
tipTravel magazine - Tip Kreativa d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Jesenska ponuda kontinentalnih hrvatskih destinacija glavna je tema novog broja tipTravel magazina, digitalnog i interaktivnog online magazina o turizmu i putovanjima

Novi broj na 24 stranice donosi preporuke za putovanja u Zagreb, Zagrebačku, Bjelovarsko-bilogorsku i Požeško-slavonsku županiju te u Nedelišće, a osim kontinentalnih, magazin predstavlja i destinacije primorske Hrvatske - Nacionalni park Krku, Vodice, Bašku Vodu i Dubrovačko-neretvansku županiju u koju poziva čitatelje da krenu putem Staze mističnih stećaka te upoznaju tu vrijednu kulturno-povijesnu baštinu.

Od UNESCO baštine predstavljena je Mediteranska prehrana, a od trendova ekonomija doživljaja - velika razvojna prilika i za hrvatski turizam. Od inozemnih su destinacija predstavljeni Brugge i Gent - romantični srednjovjekovni gradići nedaleko Bruxellesa.

Podsjećamo, tipTravel magazine izlazi u izdanjima na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku svaka tri mjeseca te je svim čitateljima besplatno dostupan za čitanje. Sva izdanja magazina je moguće pronaći na svjetskoj platformi za digitalna izdanja Issuu.com, kao i na iOS Newsstand aplikaciji, koju je moguće besplatno preuzeti u AppStoreu (dovoljno je upisati "tipTravel"). Putem aplikacije je, zbog niza interaktivnosti, omogućen još kvalitetniji doživljaj čitanja, a sve poveznice na magazin se nalaze i na web stranici: www.tiptravelmagazine.com.

Linkovi na novi broj magazina u sva tri izdanja na Issuu.com:

Besplatnu aplikaciju (obogaćenu interaktivnostima) u AppStore-u možete preuzeti ovdje.

 

Izvor i foto: tipTravel magazine 

Vaši komentari