Loading...

Jesenski ciklus edukacija za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi

27.11.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Svi pružatelji turističkih usluga aktivnog i pustolovnog turizma dužni su angažirati osobu s odgovarajućim certifikatom do 3.12.2019.

Nakon uspješno održanog i iznimno posjećenog proljetnog ciklusa dvodnevnih edukacija za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi, u organizaciji Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) i Hrvatske gospodarske komore (HGK) nastavlja se jesenski ciklus edukacije.

Jesenski ciklus edukacija obuhvatit će sljedeće gradove:

  • Bjelovar, 28.-29.11.2019.
  • Čakovec, 5.-6.12.2019.
  • Split, 12.-13.12.2019.
  • Karlovac, 19.-20.12.2019.

Program sa satnicom predavanja kao i uvjete prijave možete pronaći na službenim stranicama HGK.

Podsjećamo da prema Zakonu o pružanju usluga u turizmu (NN 130/17) sve tvrtke/obrti i ostale pravne i fizičke osobe koje pružaju turističke usluge aktivnog i pustolovnog turizma moraju angažirati ili imati zaposlenu osobu s odgovarajućim domaćim ili stranim uvjerenjem odnosno certifikatom kojim se utvrđuje sposobnost i razina vještine obavljanja pojedine aktivnosti.
 

Svi pružatelji turističkih usluga aktivnog i pustolovnog turizma dužni su istom se prilagoditi najkasnije do 3. prosinca 2019. godine.

Uvjerenje koje se dobiva završetkom ove edukacije jedno je od priznatih uvjerenja/certifikata za obavljanje određenih aktivnosti s popisa aktivnosti koje se smatraju turističkim uslugama aktivnog i pustolovnog turizma. Cjeloviti popis usluga aktivnog i pustolovnog turizma, popis odgovarajućih uvjerenja odnosno certifikata i drugih uvjeta možete pronaći na službenim stranicama Sektora za turizam HGK.

Izvor i foto: Hrvatska gospodarska komora 

 

 

Vaši komentari