Loading...

Još jedna potvrda kvalitete rada Gulliver travela

03.04.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Zaposlenici Gulliver travela osvojili nagrade za najbolje rezultate unutar TUI grupe u tri kategorije

Na godišnjem TUI Destination Experience Start of Season Readiness (TUI DX SOS Readiness) okupljanju održanom 13. i 14. ožujka u turskoj Antaliji po prvi puta sudjelovali su i zaposlenici Gulliver travela. 

Kao dio TUI grupe i TUI DX-a, Gulliver travel je aktivno sudjelovao na okupljanju, u sklopu kojeg se dodjeljuju i godišnje nagrade za najbolje rezultate i izvrsnost u različitim kategorijama za sezonu 2018. Ove godine zaposlenici Gulliver travela osvojili su nagrade u tri kategorije: 

  • Marijo Vuletić, direktor sektora Logistika, osvojio je nagradu ''Best contribution to cost efficiency'' za postignute uštede u izvođenju operacija i prijevoza te rezultate pregovaračkih aktivnosti i učinkovite alokacije u segmentu transfera.
  • Maro Saulović, direktor sektora Intercruises, osvojio je nagradu ''Best Platform Intercruises'' za najbolje ostvarene rezultate i najbolji portfolio ekskluzivnih izleta u segmentu brodova na kružnim putovanjima.
  • Charlotte Ramsden, Service Delivery Team menadžer za regiju Dalmacija za TUI Poljska, osvojila je nagradu ''Exceptional score in service'' s ukupnom ocjenom gostiju 8,67 (ciljana ocjena 7) te za postignuće u digitalnom servisu s ocjenom 9,15 (ciljana ocjena 7).

„Osvojene nagrade još su jedna potvrda kvalitete rada Gulliver travela, usmjerenog ka stalnom poboljšanju proizvoda i usluga, kao i internih procesa rada. Želimo istaknuti da su ove nagrade rezultat predanog rada i visoke kvalitete svih naših zaposlenika“, poručuju iz Gulliver travela.

Više pročitajte ovdje.

Izvor i foto: Gulliver travel

 

Vaši komentari