Loading...

Kamo na odmor? Ideje potražite u novom broju tipTravel magazina

01.06.2016
tipTravel magazine - Tip Kreativa d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Otok Korčula glavna je tema novog broja tipTravel magazina koji na ukupno 166 stranica donosi ideje za putovanja Hrvatskom i svijetom

Otok Korčula glavna je tema novog broja tipTravel magazina, prvog hrvatskog digitalnog i interaktivnog online magazina o turizmu i putovanjima, čitanog u više od 120 zemalja svijeta. Kroz glavnu temu broja predstavljene su atrakcije, turistička ponuda i niz doživljaja koje turistima i svim posjetiteljima otoka nude Korčula, Lumbarda, Smokvica, Blato i Vela Luka. Magazin u nastavku ove velike reportaže donosi i preporuke za izlete s otoka Korčule do obližnjeg otoka Mljeta, kao i do otoka Lastova. Iz Dubrovačko-neretvanske županije tu je i priča o tradicijskom nakitu, sve popularnijem i među holivudskim zvijezdama, a klikom na video možete pogledati i nagrađivani promotivni film "Dubrovnik and Time".

Kroz novi broj magazin vas vodi i na istok Hrvatske, predstavlja novitete i atrakcije Vukovarsko-srijemske županije te navodi razloge za posjet Baranji i Osijeku. Ljubitelje eno-gastro doživljaja zaintrigirat će tema o cestama vina i sira Zagrebačke županije, dok će ljubitelji konjičkog turizma otkriti čari Bjelovarsko-bilogorske županije, njezinih trasiranih konjičkih staza i bogate eno-gastro ponude koja ih prati.

Kako su kratki, tzv. city-break posjeti velikim gradovima sve popularniji u svijetu, kroz temu "Zagreb u 48 sati" magazin donosi preporuku što vidjeti i doživjeti u hrvatskoj metropoli u samo dva dana. Kroz rubriku "Tragovima prošlosti" prisjetite se profesora Baltazara, a klikom na video u sklopu članka, pogledajte i jednu od epizoda ove legendarne animirane serije.

Poseban dio magazina posvećen je destinacijama srednje Dalmacije, sjevernog Jadrana i Istre, a magazin donosi i intervju s ministrom turizma, Antunom Klimanom. Od trendova predstavlja novitete s ovogodišnjeg ITB-a, a posebna tema je posvećena putovanju s djecom. U gourmet rubrici, ususret ljetu, predstavlja mediteransku prehranu, te vas vodi na top deset svjetskih plaža, među koje je uvrštena i poznata hrvatska plaža Zlatni rat na otoku Braču.

tipTravel magazine izlazi u izdanjima na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku svaka tri mjeseca te je svim čitateljima besplatno dostupan za čitanje. Sva izdanja magazina možete pronaći na platformi za digitalna izdanja Issuu.com, kao i na iOS Newsstand aplikaciji, koju je moguće besplatno preuzeti u AppStoreu (dovoljno je upisati "tipTravel"). Putem aplikacije je, zbog niza interaktivnosti, omogućen još kvalitetniji doživljaj čitanja, a poveznice na magazin možete pronaći i na: www.tiptravelmagazine.com

Vaši komentari