Loading...

Kompas Zagreb: Novi katalog Daleka putovanja

21.11.2013
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Premijera nove brošure okupila je predstavnike vodećih hrvatskih putničkih agencija, a predstavljene su atraktivne svjetske lokacije, od Kube i Tajlanda do Barbadosa i Dominikanske Republike

Turistička agencija Kompas Zagreb, 19. studenog, predstavila je u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade novi katalog Daleka putovanja, koji donosi ponudu putovanja u daleke i egzotične destinacije.

Premijera nove brošure okupila je predstavnike vodećih hrvatskih putničkih agencija, Kompasove poslovne partnere kao i vjerne goste agencije. 

"Svi su gosti ovjenčani havajskim cvjetnim vjenčićima pa je dašak egzotike u Smaragdnoj dvorani bio na svakom koraku.

U zanimljivoj prezentaciji predstavljene su atraktivne svjetske lokacije - počevši od najprodavanijih (Kuba i Tajland) do najpoželjnijih gradova (New York i Dubai) i najljepših plaža (Barbados i Dominikansku Republiku).

Posebna pažnja posvećena je Maldivima, tropskom otočju kojem prijeti nestajanje uslijed porasta razine oceana zbog klimatskih promjena“, navodi se u priopćenju za javnost.

Dodaje se, Kompas.hr omogućuje plaćanje do 12 mjesečnih obroka (beskamatno). Veliki dio aranžmana moguće je rezervirati online, kao i na više od 300 prodajnih mjesta u Hrvatskoj i regiji.

Podsjetimo, Kompas Zagreb u redovnom članstvu UHPA-e je od 1992. godine.

 

Vaši komentari