Loading...

Konferencija Internet Adria

06.04.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Prva konferencija o digitalnom marketingu i tehnologijama posvećena turističkom sektoru održava se 19. i 20. travnja u Opatiji

Internet Adria je prva interaktivna konferencija o digitalnom marketingu i tehnologijama, a održava se 19. i 20. travnja 2018. godine u Opatiji, Centar Gervais.

Konferencija je posvećena turističkom sektoru - hotelijerima, turističkim agentima, turističkim zajednicama i DMO-ima koji žele što kvalitetnije i intenzivnije koristiti moderne tehnologije i marketinške kanale za promociju prema sve mlađem i propulzivnijem tržištu, koje upravo takvim kanalima najviše vjeruje.

Tijekom dva dana konferencije priznati stručnjaci iz Hrvatske i Europe govorit će o društvenim mrežama, blogovima i bloggerima i kako oni mogu pomoći u promociji, Google Analyticsu, internetskim prijevarama, booking portalima, načinu online komunikacije te svemu onome što danas čini osnove marketinga u turizmu. Popis predavača pogledajte ovdje.

U sklopu konferencije 20-ak vrhunskih stručnjaka s višegodišnjim iskustvom će kroz prezentacije i predavanja predstavit najnovije trendove u digitalnom marketingu i tehnologijama u turizmu. Članicama HGK osiguran je popust za kotizaciju u iznosu od 10%  koji se ostvari upisom koda VIPADRIA pri registraciji

Organizator konferencije Internet Adria je časopis Turizam info, a dodatne informacije pronađite ovdje.

 

Foto i Izvor: Internet Adria, HGK

Vaši komentari