Loading...

Konferencija „Može li hrvatski turizam 365?“

14.09.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Cilj Konferencije je identificirati hrvatske potencijale za cjelogodišnji turizam

Prva konferencija o cjelogodišnjem turizmu pod nazivom „Može li hrvatski turizam 365?“ održat će se u srijedu, 4. listopada 2017., u Zagrebu uz pokroviteljstvo Ministarstva turizma RH i Hrvatske gospodarske komore (HGK).

Cilj Konferencije je identificirati hrvatske potencijale za cjelogodišnji turizam s naglaskom na razvoj kontinenta zemlje kroz integraciju javnog i privatnog sektora, a namijenjena je direktorima i predsjednicima uprava velikih turističkih kompanija, poduzetnicima i obrtnicima koji sudjeluju u turističkom procesu i prihodu, predstavnicima turističkih i gospodarskih institucija i turističkih zajednica, stručnim te drugim udrugama i osobama i subjektima koji jesu, ili bi tek mogli biti, uključeni u hrvatski turizam.

Konferencija Hrvatski turizam 365 dovodi eminentne turističke stručnjake iz šire regije i predstavnike najvažnijih turističkih institucija u Hrvatskoj te nudi nova znanja i uspješne primjere iz prakse, poticaje i ideje za razvoj poslovanja velikih i malih subjekata i kompanija te kreiranje i vođenje turističkih destinacija. Prilika je to za otvorenu diskusiju te za prezentaciju postojećih projekata ili onih koji su tek u pripremi, s obzirom da je na web adresi konferencije otvoren poziv za dostavu prijedloga i projekata, o kojima će se na konferenciji moći i raspravljati sa stručnjacima.

Teme konferencije:

  • Uspješni slučajevi iz prakse – Slovenija, Austrija, Mađarska i Hrvatska
  • Identifikacija hrvatskih potencijala i zabluda u razvoju cjelogodišnjeg turizma
  • Analiza potencijalnih turističkih sadržaja i ponude
  • Kako biti drugačiji – autentičnost i očuvanje tradicionalne i kulturne baštine
  • Trendovi u cjelogodišnjem i kontinentalnom turizmu u svijetu te kako ih slijediti i kreirati
  • Formula za razvoj cjelogodišnjeg turizma/destinacija u Hrvatskoj – što je potrebno od države, lokalne samouprave, lokalne zajednice, potencijalnih investitora, poduzetnika i obrtnika, lokalnog stanovništva

Prijaviti se možete na linku, a više informacija možete pronaći ovdje i na službenim stranicama.

 

Izvor i foto: Julius Rose d.o.o. poslovno savjetovanje / Business consulting

Vaši komentari