Loading...

Konferencija „Može li hrvatski turizam 365?“

13.07.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Cilj Konferencije je identificirati hrvatske potencijale za cjelogodišnji turizam

Prva konferencija o cjelogodišnjem turizmu pod nazivom „Može li hrvatski turizam 365?“ održat će se u srijedu, 4. listopada 2017., u Zagrebu uz pokroviteljstvo i podršku HGK te pokroviteljstvo Ministarstva turizma RH.

Cilj Konferencije je identificirati hrvatske potencijale za cjelogodišnji turizam s naglaskom na razvoj kontinenta zemlje kroz integraciju javnog i privatnog sektora, a namijenjena je direktorima i predsjednicima uprava velikih turističkih kompanija, poduzetnicima i obrtnicima koji sudjeluju u turističkom procesu i prihodu, predstavnicima turističkih i gospodarskih institucija i turističkih zajednica, stručnim te drugim udrugama i osobama i subjektima koji jesu, ili bi tek mogli biti, uključeni u hrvatski turizam.

Konferencija Hrvatski turizam 365 dovodi eminentne turističke stručnjake iz šire regije i predstavnike najvažnijih turističkih institucija u Hrvatskoj kako bi se definirao put prema pokretanju hrvatskog turizma koji traje 365 dana u godini te načine i recepte kako to i ostvariti. 

Teme konferencije:

  • Uspješni slučajevi iz prakse – Slovenija, Austrija, Mađarska i Hrvatska
  • Identifikacija hrvatskih potencijala i zabluda u razvoju cjelogodišnjeg turizma
  • Analiza potencijalnih turističkih sadržaja i ponude
  • Kako biti drugačiji – autentičnost i očuvanje tradicionalne i kulturne baštine
  • Trendovi u cjelogodišnjem i kontinentalnom turizmu u svijetu te kako ih slijediti i kreirati
  • Formula za razvoj cjelogodišnjeg turizma/destinacija u Hrvatskoj – što je potrebno od države, lokalne samouprave, lokalne zajednice, potencijalnih investitora, poduzetnika i obrtnika, lokalnog stanovništva

Više informacija možete pronaći ovdje

 

Izvor: HGK

Vaši komentari