Loading...

Konferencija o digitalnom marketingu i tehnologijama u turizmu - Internet Adria

05.04.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održat će se 9. i 10. travnja 2019. u Opatiji

Konferencija o digitalnom marketingu i tehnologijama u turizmu Internet Adria 2019. održat će se 9. i 10. travnja 2019. u Opatiji. Internet Adria je prva konferencija o digitalnom marketingu i tehnologijama, koja je u cijelosti posvećena turističkom sektoru. Konferencija je namijenjena hotelijerima, turističkim agentima, turističkim zajednicama i DMO-ima koji žele što kvalitetnije i intenzivnije koristiti moderne tehnologije i marketinške kanale za promociju prema sve mlađem i propulzivnijem tržištu, koje upravo takvim kanalima najviše vjeruje.

Tijekom dva dana konferencije priznati stručnjaci iz Hrvatske i Europe govorit će o društvenim mrežama, blogovima i bloggerima te kako oni mogu pomoći u promociji, Google Analyticsu, internetskim prijevarama, booking portalima, načinu online komunikacije, uz sve ono što danas čine osnove marketinga u turizmu.

Cilj konferencije je da se na jednom mjestu pronađu nove tehnologije i vidi smjer u kojem kreću trendovi, kako bi se lakše odlučilo koje alate koristiti u svrhu što efikasnije promocije i komunikacije prema gostu.

Više o konferenciji, kao i programu, pročitajte na službenoj stranici Internet Adria.

Prijave za konferenciju otvorene su do ponedjeljka 8.4.2019. do 24 sata. 

Izvor i foto: Internet Adria

 

Vaši komentari