Loading...

Kongres "Vision 2020 – Global Changes and the Future of Travel Agencies"

10.09.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održava se u studenom u Zagrebu, a zamišljen je kao međunarodni stručni forum za raspravu o raznim pitanjima koje utječu na turističku industriju na globalnoj razini

Još sedam tjedana nas dijeli od 2. Svjetskog kongresa predsjednika udruga turističkih agencija pod nazivom „Vision 2020 – Global Changes and the Future of Travel Agencies” koji će se održati u Zagrebu, u hotelu Sheraton od 6. do 8. studenog 2014. godine.

Kongres organizira UHPA u suradnji sa Španjolskom udrugom turističkih agencija (CEAV) i uz potporu Ministarstva turizma Republike Hrvatske, Hrvatske turističke zajednice, Turističke zajednice grada Zagreba i drugih partnera. Skup se nadovezuje na uspjeh prošlogodišnjeg 1. Svjetskog kongresa predsjednika udruga turističkih agencija koji je održan u Cordobi (Španjolska), u organizaciji Španjolske udruge turističkih agencija (CEAV).

Na kongresu se očekuje sudjelovanje oko 100 predsjednika vodećih svjetskih udruga iz Europe, Sjeverne i Južne Amerike, Afrike, Azije, Oceanije i Australije, među njima i gospodina Taleba Rifaia, glavnog tajnika UNWTO-a, kao i brojnih turističkih profesionalaca i stručnjaka, poduzetnika, predstavnika nacionalnih turističkih zajednica, znanstvenika, istraživača, vladinih dužnosnika, predstavnika medija i dr.

Kongres je zamišljen kao međunarodni stručni forum za raspravu o raznim pitanjima koje utječu na turističku industriju na globalnoj razini. Program kongresa sadrži tri glavne teme:

·         The freedom of travelling – Balancing security needs with freedom to travel,

·         Tourism & travel distribution: The travel agent's perspective te

·         International tourism and the future of air transport

Paneli imaju za cilj pružiti zanimljiv sadržaj, omogućiti stručnjacima i profesionalcima iz redova turističke industrije razmjenu mišljenja o globalnim pitanjima, aktualnim temama i promjenama koje se događaju u svjetskom turizmu te njihov utjecaj na poslovanje i položaj turističkih agencija, o novim trendovima, idejama i prilikama za razvoj i poboljšanja unutar sektora, prezentirati različita iskustva i gledišta te raspravljati o problemima i pitanjima od zajedničkog interesa.

Nadamo se da ćete se odazvati našem pozivu i biti sudionikom ovog jedinstvenog i inovativnog skupa.

Za sudjelovanje na kongresu potrebno je ispuniti obrazac prijavnice koji je dostupan na mrežnoj stranici UHPA-e i dostaviti ga na e-mail neda.lusic@uhpa.hr ili na faks 01 2360655 do 15.09.2014.

Podrobnije obavijesti o kongresu, programu i uvjetima sudjelovanja potražite ovdje

Vaši komentari