Loading...

Koordinacija aktivnosti sustava DMO i DMK u Šibeniku i Zadru

05.10.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno uz obveznu prijavu putem online obrasca jer je broj sudionika na ograničen

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) će u suradnji s Udrugom hrvatskih putničkih agencija tijekom 2018. i 2019. godine realizirati program edukacije za javni i privatni sektor na temu: „Koordinacija aktivnosti sustava destinacijskih menadžment organizacija DMO i destinacijskih menadžment kompanija DMK“ uz izvođenje po 3 radionice na području 10 turističkih klastera Hrvatske što podrazumijeva Grad Zagreb, klaster Središnja Hrvatska, klaster Slavonija, klaster Istra, klaster Kvarner, klaster Lika-Karlovac, klaster Dalmacija-Zadar, klaster Dalmacija-Šibenik, klaster Split i klaster Dubrovnik.

Stručne radionice namijenjene su direktorima turističkih zajednica i stručnim suradnicima u turističkim zajednicama na razini gradova, općina i županija, zaposlenima u sustavu turističkih zajednica te lokalnoj upravi i samoupravi na poslovima vezanim uz razvoj turizma te komercijalistima turističkih agencija koje posluju kao DMK i/ili potencijalni DMK.

U tijeku su prijave za prve radionice na području klastera Dalmacija - Šibenik i Dalmacija - Zadar. Radionica za klaster Dalmacija - Šibenik održat će se 12.10.2018. u Gradskoj vijećnici, Trg Republike Hrvatske 2, Šibenik (nasuprot katedrale) u trajanju od 11:00 – 14:30 sati. Prijaviti se možete putem sljedećeg linka: ovdje. Radionica za klaster Dalmacija - Zadar održat će se 15.10.2018. u Kneževoj palači, Poljana Šime Budinića 3, Zadar u trajanju od 08:30 - 12:00 sati. Prijaviti se možete putem sljedećeg linka: ovdje

Sudjelovanje je besplatno uz obveznu prijavu putem online obrasca jer je broj sudionika na radionicama ograničen.

Cilj radionica je identifikacija stanja i glavnih izazova u komercijalizaciji složenih turističkih proizvoda za tržište posebnih interesa, stanja i glavnih izazova u suradnji i komunikaciji sustava turističkih zajednica s postojećim DMK i/ili potencijalnim DMK, dugoročnih obrazovnih potreba i odabira prioriteta u nastavku edukativnih aktivnosti u okviru razvoja DMK.

Ostale radionice koje se planiraju održati u 2018. godini pratite ovdje

Izvor i foto: HTZ & UHPA

Vaši komentari