Loading...

Kreće akcija: ˝Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2016.˝

12.07.2016
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Ove godine po prvi puta dodijeliti će se i posebno priznanje najboljoj mikro DMK putničkoj agenciji

Hrvatska gospodarska komora već 20. godinu zaredom provodi akciju „Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku“ u okviru koje se dodjeljuju nagrade i priznanja gospodarskim subjektima u turizmu. Ove godine u okviru akcije provest će se ocjenjivanje DMK putničkih agencija te najboljima dodijeliti priznanja. Po prvi puta dodijelit će se posebno priznanje najboljoj mikro DMK putničkoj agenciji.

Nositelji ocjenjivanja DMK putničkih agencija su Udruženje putničkih agencija pri HGK i Udruga hrvatskih putničkih agencija koji su u suradnji izradili i usuglasili metodologiju ocjenjivanja. Postupak ocjenjivanja provest će se u dvije faze. Prva je prikupljanje i obrada kvalitativnih,  fizičkih i financijskih pokazatelja putem Upitnika koji ispunjavaju sve zainteresirane putničke agencije. U drugoj fazi Povjerenstvo za ocjenjivanje putničkih agencija obići će i ocijeniti najbolje rangirane putničke agencije temeljem prikupljenih i analiziranih pokazatelja prve faze, tijekom kolovoza. Konačan redoslijed najboljih po kategorijama dobiti će se zbrojem rezultata obje faze ocjenjivanja.

Putem sljedećeg linka: ANKETNI UPITNIK možete otvoriti upitnik popunjavanjem kojeg se prijavljujete i dostavljate podatke na kojima će se temeljiti prva faza ocjenjivanja. Molimo Vas da anketni upitnik ispunite najkasnije do 22.07.2016. godine.

Dodijela priznanja najboljima održat će se na Danima hrvatskog turizma, 26. i 27.10.2016. u Bolu na Braču. 

 

Slika bez opisa

 

Vaši komentari