Loading...

Kreće akcija ˝Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2017.˝

19.06.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Pozivamo DMK putničke agencije na natjecanje u izvrsnosti

Hrvatska gospodarska komora već 21. godinu zaredom provodi akciju „Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku“  u okviru koje se dodjeljuju nagrade i priznanja gospodarskim subjektima u turizmu.

Tako će se u okviru akcije provesti ocjenjivanje DMK putničkih agencija te najboljima dodijeliti nagrade i priznanja, a od ove će se godine po prvi puta agencije ocjenjivati u tri kategorije: mala (do 10 zaposlenih), srednja (11-39 zaposlenih) i velika (iznad 40 zaposlenih).

Nositelj ocjenjivanja DMK putničkih agencija je Udruženje putničkih agencija pri HGK u partnerstvu sa Udrugom hrvatskih putničkih agencija koji su u suradnji izradili i usuglasili metodologiju ocjenjivanja.

Postupak ocjenjivanja provest će se u dvije faze. Prvo prikupljanjem i obradom podataka putem Upitnika o fizičkim i financijskim pokazateljima, a nakon toga slijedi obilazak i ocjenjivanje najbolje rangirane putničke agencije od strane Povjerenstva za ocjenjivanje putničkih agencija. DMK putničkom agencijom godine bit će proglašena ona s najvećim brojem bodova u drugoj fazi, kvalitativnoj ocjeni Povjerenstva, a između prvoplasiranih u kategorijama male, srednje i velike agencije.

Ispunjavanjem Upitnika o fizičkim i financijskim pokazateljima najkasnije do 30. lipnja 2017., automatski ste ispunili prijavu za ovogodišnju prvu fazu ocjenjivanja. 

Više informacija pronađite ovdje.

Sretno svima!

 

Izvor: HGK

Vaši komentari