Loading...

Kreće projekt Partnerships in European Tourism

20.07.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Sve EU tvrtke mogu već sada iskazati interes za osam zasebnih konferencija

Projekt Partnerships in European Tourism financira Europska komisija, a provodi ga konzorcij ETOA (Europska asocijacija za turizam), ETA (Europska komisija za turizam) i ECTAA (Europska asocijacija tour operatora i putničkih agencija).

U sklopu projekta predviđeno je osam zasebnih konferencija i B2B događanja na kojima će se pružiti prilika malim i srednjim poduzetnicima iz Europe da se predstave na europskom tlu u Kini i Sjedinjenim Američkim Državama u jeku već proglašene europsko-kineske godine turizma.

Prvi u nizu planiranih događaja održat će se u Veneciji 19. siječnja 2018. godine. Planira se informiranje delegacije kineskih kupaca i  njihovo povezivanje s europskim dobavljačima. Drugo okupljanje planirano je za ožujak 2018. i to u Berlinu, u terminu ITB-a, treće u Pekingu u travnju, s fokusom na obiteljski turizam, a preostali termini poslužit će predstavljanju u SAD-u i Kini te će biti najavljeni naknadno.

S obzirom da većina međunarodnih turista vidi Europu kao jedinstvenu destinaciju, program projekta neće biti fokusiran na pojedine zemlje, gradove ili atrakcije već na teme i rute koje bi mogle biti zanimljive posjetiteljima s drugih kontinenata. To uključuje obiteljski i kulturni turizam, te film, televiziju, lifestyle i romance tematiku.

 “Ova inicijativa jedinstvena je prilika za jačanje suradnje između dionika u europskom turizmu sa strateškim partnerima dalekih tržišta s ciljem povećanja broja dolazaka u Europu. Dodatno, jača se i suradnja europskih poduzetnika na promociji transnacionalnih turističkih proizvoda”, pojasnio je Michel de Blust, glavni tajnik ECTAA-e. 

Pozivaju se sve zainteresirane EU tvrtke da se prijave za sudjelovanje u projektom programu kroz registraciju putem sljedećeg linka: www.EUtravelpartnerships.org.

Više informacija o programu projekta dostupno je ovdje, a moguća je i registracija interesa ovdje.  

 

Izvor i foto: ECTAA

Vaši komentari