Loading...

Kulinarska zvijezda američkog Masterchefa gostovala u Zagrebu

09.06.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Udruga UNUO ugostila je Christine Ha, koja je postala uzor i inspiracija ljudima diljem svijeta jer ju sljepoća nije spriječila na putu do uspjeha

U prostorijama Udruge nastavnika u djelatnosti ugostiteljskog obrazovanja (UNUO) u Zagrebu održana je 8. lipnja 2017. radionica u kojoj je gostovala američka kuharica i pobjednica treće sezone američke verzije Masterchefa, Christine Ha.

Tako je jučer s članovima i djelatnicima Udruge UNUO, osobama s invaliditetom koje su educirani kuhari, te pod mentorstvom predsjednika Udruge Vedrana Habela, Christine pripremala pogačice prema vlastitom receptu. Posebnost ove kuharice nije samo u njezinim kulinarskim vještinama već i u tome što ju sljepoća nije spriječila na putu do uspjeha te je postala uzor i insiracija ljudima diljem svijeta.

U Zagrebu je održala i predavanje o svojoj profesionalnoj karijeri uz osvrt na prepreke s kojima se susreće kao slijepa osoba, a osim glavnog grada, Christine je posjetila Split, te će gostovati i u Sisku. U Hrvatskoj ostaje do subote, 10. lipnja.

 

Izvor i foto: Udruga UNUO

Vaši komentari