Loading...

„Kvarner Expo 2019.“ u Crikvenici

19.06.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Izložbeno-prodajni sajam suvenira, vina i autohtonih proizvoda

Crikvenica je već treću godinu zaredom domaćin „Kvarner Expo“, izložbeno-prodajnog sajama suvenira, vina i autohtonih proizvoda koji će se održati od 21. do 23. lipnja na Trgu Stjepana Radića.

Sajam organizira Obrtnička komora Primorsko-goranske županije u suradnji s Udruženjem obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine i pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva turizma, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, Grada Crikvenice, Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Rijeka i Primorsko-goranske županije, Turističke zajednice Grada Crikvenice i Turističke zajednice Kvarnera.

Crikvenički će glavni gradski trg na šetnici uz more biti idealno mjesto za izlaganje raznih izvornih suvenira i uporabnih predmeta, ukusnih domaćih proizvoda, slastica, vina, likera, rakija te brojnih drugih zanimljivih proizvoda.

Osnovni su ciljevi sajma profiliranje manjih proizvođača orijentiranih na proizvodnju autohtonih prehrambenih proizvoda ili suvenira, koji će dobiti priliku za promociju, izlaganje, prodaju i razmjenu iskustava. Posjetiteljima će pak biti pružena mogućnost degustacije i kupnje kvalitetnih proizvoda te upoznavanje s vrijednim dijelom hrvatske tradicije i specifičnostima koje naša zemlja nudi.

Svečano otvorenje sajma „Kvarner Expo 2019.“ je u petak, 21. lipnja u 12 h. Radno vrijeme sajma je 21. i 22. lipnja od 10 do 22 h, a u nedjelju, 23. lipnja od 10 do 18 sati.

Više pročitajte ovdje.

Izvor i foto: TZ Grada Crikvenice

Vaši komentari