Loading...

Članicama UHPA-e preko 720 tisuća kuna za razvoj DMK

13.08.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

HTZ je objavio rezultate Javnog poziva za izbor potencijalnih kandidata za razvoj DMK. Izabrano je devet agencija, a sve su članice UHPA-e. Uskoro pripreme za drugi krug natječaja

Devet turističkih agencija, članica UHPA-e, na natječaju HTZ-a, dobilo je ukupno 723.500,00 kuna. Agencije dobivena sredstva trebaju usmjeriti prema razvoju i uvođenju novih turističkih proizvoda za tržište posebnih interesa u 2014. godini. Odluku o potporama donijelo je Turističko vijeće Hrvatske turističke zajednice s ciljem stvaranja poticajnog okruženja za razvoj destinacijskih menadžment kompanija, a potpore su dobili:  Eklata, Globtour, VMD, Travelana, Uniline, ARX, Petros, Huck Finn, Gulliver Travel.

HTZ je raspisao još jedan ovakav Javni poziv i to tijekom kolovoza i rujna. S obzirom kako je rok kandidature na drugi Javni poziv do kraja rujna 2014. godine, UHPA je odlučila održati seminar o tome kako što bolje aplicirati na natječaj.

Seminar će se održati  08. rujna u Zagrebu, a predavač će biti Željko Trezner, direktor UHPA-e. Dodatne informacije o seminaru dostupne su putem maila ivana.rusin@rusin.hr ili broj telefona 014836123.

UHPA pripremni seminar

S obzirom na relativno kratke rokove, a sa svrhom pripreme prihvatljive natječajne dokumentacije, važno je da sudionici seminara prouče tekst natječaja i, ukoliko je moguće, do seminara pripreme radnu verziju kako bi za vrijeme trajanja seminara razriješili sve nedoumice i eventualne nejasnoće.

Prijavu je moguće izvršiti  ovdje.

Vaši komentari