Loading...

Leila Krešić-Jurić čestitala ISO certificiranim agencijama

15.09.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Turističke agencije shvaćaju da je ovo danas vrijedan početak kontinuiranog razvoja procesa i njihovog poslovanja, kazala je direktorica Sektora za turizam HGK

Leila Krešić-Jurić, direktorica Sektora za turizam Hrvatske gospodarske komore (HGK), nazočila je svečanoj dodijeli certifikata ISO 9001:2008 za 36 turističkih agencija, članica Udruge hrvatskih putničkih agencija.

Uputila je čestitke svim „certificiranim agencijama koje su priznanje ISO 9001:2008 zaslužile svojim radom i konstantnim dokazivanjem da poznaju svoje poslovne procese i da znaju unaprjeđivati kvalitetu“.

„Turističke agencije shvaćaju da je ovo danas vrijedan početak kontinuiranog razvoja procesa i njihovog poslovanja“, podijelila je za uhpa.hr svoje dojmove sa svečane dodijele.

Istaknula je da HGK dugi niz godina posjeduje certifikat ISO i da se iz godine u godinu recertificira:

„Upravo zbog toga svjesni smo koliko je truda, administrativnih i suštinskih aktivnosti potrebno da bi na kraju godine mogli kazati da zaslužujemo certifikat ISO i da ćemo u nadolazećem razdoblju utjecati na razvoj poslovanja“, izjavila je Krešić-Jurić.

„ Vjerujem da će agencije, osim ISO-a,  prepoznati  i druge certifikate koji im pomažu na tržištu i da će ih biti sve više i više“, zaključila je direktorica Sektora za turizam.

 

Vaši komentari