Loading...

Lemax gost predavač na DevArena tehnološkoj konferenciji

12.11.2014
Lemax d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Lemax sudjelovao u prezentaciji FitNesse alata za automatizirano testiranje prihvatljivosti (acceptance testing) na DevArena tehnološkoj konferenciji.

23.10.2014. u Termama Tuhelj održana je konferencija pod nazivom DevArena koja tradicionalno okuplja vrhunske stručnjake iz IT branše. Konferencija je bila idealna prilika za usvajanje novih znanja iz razvojnog svijeta .Net-a i Windowsa, razvoja aplikacija te o aktualnim tehnologijama kao i tehnologijama budućnosti.

Na konferenciji je bilo prisutno oko 200-tinjak sudionika i vrhunskih stručnjaka među kojima je bila i tvrtka Lemax, koja nudi IT rješenje za turističke agencije. Kao rezultat dugogodišnjeg rada u Microsoftovim tehnologijama ovo je bila prilika za Lemax da sudjeluje u prezentaciji alata (FitNesse) koji se koristi za automatizirano testiranje prihvatljivosti softvera. Prema riječima predavačice Nives Bučić: Radi se o open source tehnologiji, koja u zadnje vrijeme postaje sve popularnija u Microsoftovoj zajednici.

Koje su prednosti spomenutog alata? FitNesse omogućuje jednostavnu izradu i izvršavanje automatiziranih testova prihvatljivosti svima uključenima u razvoj softvera. Na konferenciji je dosta pažnje posvećeno ovoj temi.

Više informacija o samoj konferenciji i odabranoj temi možete naći ovdje.

Vaši komentari