Loading...

Lemax na Starter konferenciji kao gost predavač

09.12.2014
Lemax d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Lemax je sudjelovao na konferenciji o ljudskim potencijalima održanoj na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. Bilo je riječi o samom procesu regrutiranja kao i najčešće postavljanim pitanjima.

09.12.2014. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva održana je "Starter konferencija" - poznata konferencija o ljudskim potencijalima koja se tradicionalno održava svake godine na nekoliko sveučilišta u Zagrebu (u organizaciji studentske organizacije eStudent). 

Cilj konferencije bio je upoznati studente s čestim pitanjima koja se postavljaju na intervjuima za posao. Studenti su imali mogućnost postavljanja pitanja na koja su odgovarali predstavnici odjela ljudskih resursa nekoliko poduzeća.

Konferencija redovito poziva predstavnike najpoželjnijih poduzeća u Hrvatskoj, a ove godine među njima se našao i Lemax, kao poduzeće koje je u 2014. dobilo priznanje od Deloitta kao jedno od 50 najbrže rastućih poduzeća u Srednjoj Europi.

Na konferenciji je Mateja Zbodulja (Lemax) studente savjetovala kako napisati životopis i molbu za posao te koja su najčešće postavljana pitanja prilikom selekcije kandidata. Nadalje, poslodavci su pričali o samom procesu regrutiranja, a uz predavanja su bile organizirane i radionice.

Nešto više o samoj konferenciji možete pročitati ovdje.

Vaši komentari