Loading...

Lemax organizira "Girls in ICT" event drugu godinu za redom

13.04.2016
Lemax d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Međunarodni dan “Girls in ICT” održava se svake godine u mjesecu travnju, a do sada je obilježen u 150 zemalja svijeta. Tim povodom, 27. travnja u 10 sati, u prostorima tvrtke Lemax održat će se događanje ICT Supergirls 2016, kojemu je cilj potaknuti djevojke na karijere u ICT-u

Poduzeće Lemax drugu godinu zaredom organizira događanje pod nazivom „ICT Supergirls 2016“, povodom međunarodnog “Girls in ICT” dana koji se održava svake godine u mjesecu travnju, a do sada je obilježen u 150 zemalja s više od 5300 događanja u kojem je sudjelovalo preko 177 tisuća djevojaka i žena širom svijeta.

„ICT Supergirls 2016“ održat će se u srijedu 27. travnja 2016. Svrha događanja je potaknuti mlađu žensku populaciju da se upoznaju s ICT svijetom i zamisle svoju budućnost u informacijsko-komunikacijskoj tehnologiji. Iako je ICT sektor prepun potencijala za rast i zapošljavanje, tek mali postotak djevojaka i žena odlučuje se za karijeru u ICT sektoru najčešće zbog nedovoljne informiranosti o prednostima koje ICT industrija pruža.

Događaj je zamišljen je kao kombinacija dva seta predavanja prekinuta neobaveznim druženjem uz kavu i ručak gdje će sudionice imati priliku čuti iskustva zaposlenica poduzeća Lemax te savjete uspješnih žena s hrvatske ICT scene – Vedrane Miholić, direktorice prodaje u tvrtki Croz, Željke Tičić, članice Uprave tvrtke IBM, Maje Bilić, specijalistice za platformu Google Analytics 360 u Googleu i Antonije Bilić Arar, voditeljice marketinga i PR-a u BlaBlaCaru Hrvatska. Druženje će biti podržano prvim hrvatskim beauty boxom – Tester Box.

Vaši komentari