Loading...

Lemax uvršten u 50 najbrže rastućih poduzeća u Srednjoj Europi

23.10.2014
Lemax d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Deloitte, organizacija za pružanje profesionalnih usluga, uvrstila je Lemax u 50 najbrže rastućih poduzeća. Natječaj je organiziran pod nazivom"Deloitte Technology Fast 50 in Central Europe" a obuhvatio je poduzeća iz Srednje Europe.

Program "Deloitte Technology Fast 50 in Central Europe" je program koji nagrađuje najbrže rastuća IT poduzeća Srednje Europe. Organiziran je u svrhu da nagrađivanima osigura lakše povezivanje s poduzećima iz iste branše te omogući kvalitetnije privlačenje kadrova.

Deloitte iz godine u godinu vrši analizu tržišta te nagrađuje najuspješnije. Najuspješniji su oni koji ostvaruju najveći postotak rasta prihoda tijekom petogodišnjeg razdoblja.

Podsjetimo, Lemax-ov proizvod je softver namijenjen turističkim subjektima. Softver je nedavno osvojio i nagradu za najinovativniju tehnologiju u poslovnom turizmu Hrvatske 2014.godine (CBTour2014). Zahvaljujući uspjehu kojeg Lemax ostvaruje globalno, Deloittovo priznanje samo je dokaz uspješnosti poduzeća i, kako kaže CEO Mate Kostovski, daje poticaj i smisao svakodnevnom trudu koji se ulaže.

Više informacija o samom natječaju možete naći ovdje.

Vaši komentari