Loading...

Ljetna škola održivog gastro turizma u Pragu

11.04.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Cilj programa je osnažiti osviještenost šire populacije i turističkih djelatnika o lokalnoj hrani i povećati održivost turističkog sektora

Visoka poslovna škola iz Praga, pridružena članica UNWTO-a, otvorila je prijave za ljetnu školu na temu “Local Food Heritage as a Prerequisite of Sustainable Food Tourism Development” koja će se održati od 26. kolovoza do 2. rujna 2017. godine.

Fokus ljetne škole bit će se na gastro turizmu i održivom razvoju, a održavanje se nadovezuje na proglašenje 2018. godine Međunarodnom godinom održivog razvoja turizma. Sudionici će imati priliku educirati se o lokalnom gastro nasljeđu, o modernom gastro turizmu kao i održivom razvoju. Cilj programa je osnažiti osviještenost kako šire populacije tako i turističkih djelatnika o lokalnoj hrani i povećati održivost turističkog sektora.

Prijave su otvorene do 31. svibnja 2017.

Pozivno pismo pogledajte ovdje, a više informacija o ljetnoj školi možete pročitati ovdje.

 Za sve dodatne upite možete se obratiti na e-mail: usiakova@vso-praha.eu ili kiralova@vso-praha.eu.

 

Izvor i fotografija: UNWTO

 

Vaši komentari