Loading...

Ljeto na Strossu

11.06.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Stotinu dana zabave, veselja i odličnog ugođaja

Ljeto na Strossu ili Strossmartre najduža je zagrebačka manifestacija jer traje čak 102 dana i u velikoj mjeri određuje ljetni gornjogradski život. Ljeto na Strossu ove godine traje od 30. svibnja do 30. rujna te se sastoji od pažljivo odabranog glazbenog programa, open air kina nostalgičnog ugođaja i repertoara, a doći će i brojni slikari koji će na platnima „zaustaviti“ zanimljivu zagrebačku panoramu ili druge motive, zabilježiti portrete. Dakako, neće izostati ni odlična ponuda jela i pića.

Glazbeni će program Strossmartrea biti doista raznovrstan pa će tako posjetitelji ondje moći slušati odličan jazz, evergreene, nostalgičnu glazbu koja vraća u pedesete godine prošloga stoljeća i njegova sljedeća desetljeća. Isto će tako ondje biti i latino ritmova, autorske glazbe, romskih pjesama i žanrova glazbene alternative. Treba svakako spomenuti kako će se 30. lipnja održati tradicionalna proslava polugodišnje Nove godine sa prigodnim glazbenim programom i vatrometom. 

Uz to, posjetitelji Strossmartrea će moći uživati u još mnogim atraktivnim sadržajima koji će atmosferom, ugođajem i veseljem u velikoj mjeri obogatiti zagrebačko ljetno ozračje.

Više pročitajte ovdje.

Izvor: TZ grada Zagreba

Foto: Ljeto na Strossu

 

Vaši komentari