Loading...

Lufthansa planira 30 tjednih letova prema Hrvatskoj

28.07.2020
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Tijekom kolovoza prema Zagrebu, Puli, Zadru, Splitu i Dubrovniku

Kako prenosi portal Croatian Aviation, njemačka aviokompanija Lufthansa u kolovozu planira 30 tjednih letova iz Münchena i Frankfurta prema 5 hrvatskih zračnih luka: Zagrebu, Puli, Zadru, Splitu i Dubrovniku.

Kroz kolovoz, Lufthansa će prometovati iz Frankfurta prema Dubrovniku 3 puta tjedno i to svake srijede, subote i nedjelje, dok će München i Dubrovnik biti povezani 5 puta tjedno to jest svakog ponedjeljka, srijede, petka, subote i nedjelje.

Linija Frankfurt – Split prometovat će 4 puta tjedno, točnije svake srijede, petka, subote i nedjelje, dok će München i Split biti povezani 5 puta tjedno, svakog utorka, četvrtka, petka, subote i nedjelje.

Linija Frankfurt – Pula na rasporedu je 3 puta tjedno i to svakog ponedjeljka, petka i subote dok će linija München – Pula prometovati 2 puta tjedno, svake subote i nedjelje.

Linija Frankfurt – Zadar letjet će 3 puta tjedno, svake srijede, subote i nedjelje, a linija München – Zadar jednom tjedno, svake subote.

München i Zagreb bit će povezani 4 puta tjedno, svakog ponedjeljka, srijede, petka i nedjelje.

Lufthansa je prošle ljetne sezone prometovala prema odredištima u Hrvatskoj s puno više tjednih letova, no zbog aktualne situacije s koronavirusom broj letova prema svim odredištima bitno je reduciran. Kompanija je za ovu ljetnu sezonu ukinula liniju München – Rijeka i trenutno nema u planu pokretati liniju Frankfurt - Zagreb, ali na obje spomenute linije prometuje Croatia Airlines.

Izvor: HTZ

Foto: UHPA

 

Vaši komentari