Loading...

Međunarodna konferencija i poslovna radionica turizma SplitB2B

13.02.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održat će se od 11. do 14. ožujka 2019.

Međunarodna konferencija i poslovna radionica turizma posebnih interesa SPLITB2B (Special Interest Tourism Workshop) održat će se po drugi put u Splitu od 11. – 14. ožujka 2019. u hotelu Salona Place u Solinu u organizaciji Udruge destinacijskih menadžment kompanija Dalmacije te uz potporu TZ Splitsko – dalmatinske županije.

Riječ je o jedinstvenoj poslovno-turističkoj burzi, odnosno B2B eventu za turizam posebnih interesa u radu, na kojem će sudjelovati preko četrdeset poslovnih subjekata iz Hrvatske kao ponuđači i inozemnih poslovnih subjekata kao kupci.

Cilj konferencije je uspostava partnerstva koja će rezultirati novim turističkim dolascima gostiju visoke platežne moći u periodu pred i posezone.

SPLITB2B je usmjeren na poticanje razvoja i prodaje višednevnih složenih turističkih proizvoda (paket-aranžmana, događanja i skupova) u Hrvatskoj, a sastoji se od edukativnog, promotivnog i poslovnog dijela.

U sklopu eventa bit će održan i okrugli stol na temu „Hrvatska kao destinacija turizma posebnih interesa“ na kojem će, uz domaćina, sudjelovati i predstavnici Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice, Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije te ECTAA-e (Europske asocijacije turističkih agencija i turoperatora).

Svoje sudjelovanje možete potvrditi putem elektroničke pošte na jurica@splitb2b.com, najkasnije do 11. ožujka 2019. godine.

Više informacija možete pronaći na službenoj web stranici www.splitb2b.com, a promotivne materijale s prethodne konferencije mogu se pogledati za fotografije ovdjea video zapis ovdje.  

Izvor i foto: UDMKD

Vaši komentari