Loading...

Međunarodna konferencija "Kulturna ruta – Destinacija Napoleon"

29.09.2016
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Generalna godišnja skupština Europske federacije napoleonskih gradova održat će se 20. – 23. listopada po prvi put u Hrvatskoj

13. Generalna godišnja skupština Europske federacije napoleonskih gradova, koja broji 55 gradova članova, te Međunarodna konferencija „Kulturna ruta – Destinacija Napoleon“ po prvi put će se održati u Hrvatskoj. Organizatori događanja su Hrvatska udruga za turističke i kulturne rute „TUR KULTUR“, a suorganizatori su Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj „Klub članova Selo“, HF Eko Etno Grupa d.o.o. te Kontekst savjetovanje j.d.o.o. Pokrovitelji događanja su Ministarstvo turizma i Ministarstvo kulture.
 
Očekuje se oko 150 sudionika, od toga oko 80 iz 15 europskih država, dok se iz Hrvatske očekuje oko 70 sudionika iz redova jedinica područne i lokalne samouprave, turističkih zajednica, razvojnih agencija te znanstvenih i stručnih institucija koji se bave napoleonskim razdobljem.
Uz vodstvo europske udruge (Charles Bonaparte, predsjednik i Jacques Mattei, direktor) uobičajeno sudjeluju i eksperti za turizam, povijest i kulturu sa Sorbonne kao i predstavnici Instituta za kulturne rute, te predstavnici institucije European Economics and Social Committee.
 
Glavni cilj ovih događanja je aktivirati kulturno-turističku rutu u Republici Hrvatskoj te pokrenuti i implemetirati što više turističkih subjekata i projekata kulturne (materijalne i nematerijalne) baštine s područja bogatih napoleonskom poviješću.
 

Preliminarni program konferencije možete preuzeti ovdje.

Informacije o kotizaciji i paket aranžmanu možete preuzeti ovdje.

Prijavni obrazac možete preuzeti ovdje.

Vaši komentari