Loading...

Međunarodna konferencija Sigurnost u turizmu

30.09.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održat će se u Rovinju 13. i 14. studenog

Konferencija Sigurnost u turizmu - SIGTUR 2014. će se održati 13. i 14. studenog 2014. u hotelu Lone u Rovinju u organizaciji Hrvatskog foruma za urbanu sigurnost i časopisa Zaštita tvrtke Tectus d.o.o., te u suradnji s organizacijom Tourism & More, SAD.

Na konferenciji će se razgovarati o sigurnosti kao ključnom elementu pri odabiru turističke destinacije, praktičnim pitanjima zaštite i sigurnosti turista na turističkim lokacijama i u turističkim objektima, ali i ostalim temama turizma kao jedne od najvažnijih gospodarskih grana, navode organizatori.

Očekuje se više od stotinjak sudionika, menadžera, stručnjaka za sigurnost i civilnu zaštitu, predstavnika policije, turističkih djelatnika i ostalih stručnjaka vezanih uz sigurnost u turizmu.

Stručne teme koje konferencija obrađuje su: utjecaj zdravstvenih rizika na turizam, sigurnost kao oblik marketinga u turizmu, sigurnost velikih događanja, sigurnost smještajnih kapaciteta u turizmu, sigurnost grupnih krstarenja.

Stručna i praktična predavanja, kažu organizatori, pripremili stručnjaci iz Ministarstva unutarnjih poslova, Državne uprave za zaštitu i spašavanje, Hrvatske gorske službe spašavanja, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te međunarodni stručnjak za pitanja sigurnosti Dr. Peter Tarlow, Texas, SAD.  

Službeni jezik konferencije je hrvatski/engleski.

Prijavnica na konferenciju dostupna je ovdje

Vaši komentari